Je WordPress vraag of probleem
snel opgelost met WordpressAssistent

Maak kennis met WordPressAssist

U wilt uw handen vrij hebben om te doen waar ù goed in bent. Wij zorgen er voor dat uw website veilig en up-to-date is.

Meer dan 25 jaar ervaring met het maken van IT- oplossingen voor groot bedrijf en individuele oplossingen.

Onze manier van werken is Agile en we werken graag binnen 1 dag tot 1 week naar een oplossing die meteen kan worden gebruikt.

We beschikken over een groot aantal out of the box oplossingen vanwege opgebouwde bibliotheken en ervaring met andere klanten.

Binnen de Benelux kunnen we ook snel reageren als we on site werkzaamheden moeten leveren.

Neem contact met ons op via telefoonnummer of stuur ons een mail we reageren binnen kantoortijden vaak binnen 1 uur.  We zijn ook werkzaam buiten reguliere kantoortijden onder voorbehoud.

Dankuwel voor uw aandacht en hopelijk tot snel.

Groet,

Uw Wordpress Assistent

Willem Gosselt

WordPress onderhoud

Een team dat elke dag voor je klaarstaat om jouw WordPress site up to date te houden. Da’s handig! Belangrijker: je bent er zeker van dat je site altijd werkt en dat er altijd een recente back-up is. ’Doet mijn site dat dan niet allemaal automatisch?’ Een begrijpelijke gedachte, maar nee: om je site bij de tijd te houden, is WordPress onderhoud nodig. Ons team neemt je dat werk uit handen. Wij zorgen ervoor dat je site goed beveiligd is en dat je met de laatste plug-ins werkt. Je hebt er verder geen omkijken naar.

Site Service

€29,98per maand

Backups
JaDagelijks

Bewaartijd backups
365 dagen

Dagelijks beveiligings updates
Ja
Overige updates
JaWekelijks

Voorrang op vragen
Ja
Malware monitoring
Ja
Website aanpassing inbegrepen
Ja1 per maand

Setup kosten
€49,02
eenmalig

Maandelijks opzegbaar
Ja

Site Service Lite

€14,64per maand

JaWekelijks

120 dagen

Ja
Ja1x per kwartaal

Nee
Nee
Nee
€184,08
eenmalig

Ja

Back-ups

Natuurlijk hoop je dat er nooit iets met je site gebeurt, waardoor informatie verloren gaat. Wij zeggen: ‘better safe than sorry!’ Met andere woorden: ga voor zekerheid. Met de Site Service van WPHelpdesk ben je er zeker van dat je elke dag een back-up hebt van je site. Elke back-up bewaren we minimaal 120 dagen voor je.

Heb je een vraag?
Jij krijgt voorrang!

Goeie deal: maak je gebruik van de Site service, dan heb je voorrang op andere WordPress-gebruikers. Loop je ergens tegenaan binnen het systeem van WordPress? Heb je een specifieke vraag over jouw website? Ons WordPress onderhouds-team staat voor je klaar en helpt je zo weer op weg. En geen zorgen: jij hoeft je niet bezig te houden met moeilijke codes, dat doen wij wel voor je!

WordPress Ondersteuning: bel ons

Kun je wel wat WordPress hulp gebruiken? Wij kennen elke code en zijn op de hoogte van de nieuwste updates binnen WordPress. Eén belletje en je bent algauw weer verder geholpen. Met de Site service bel je tegen lokaal tarief (in plaats van 90ct p/m). Dus, waar je ook tegenaan loopt, wij lossen het graag voor je op.